Supertest Map Rebalance: Berlin

Slide to the left to see the changes…

1. The cover has been reworked to make it more convenient. A space has been created to support the central courtyard and to hold off an attack across the bridge, similar to the opposite side.

2. Debris has been added to the corner of the building. This improves defence capabilities and reduces the area open to fire from the opposite side. The area between buildings has been expanded for more comfortable vehicle movement. This passage has been reworked.

3. The firing line has been made more obvious and convenient, and debris has been added to the corner to deter the attack by strengthening the ability to use terrain irregularities.

4. The area has been expanded for the comfortable movement of vehicles.

Source

Leave a Reply

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content